П`ятниця, 29.03.2024, 15:14
Вітаю Вас Гість | RSS

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кабінет адміністраторів » Адміністрація » Правила сайту
Правила сайту
strayorДата: Субота, 09.02.2013, 00:07 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
1. Загальні правила

1.1. Незнання або "не прочитання" правил сайту (форуму) не звільняє Вас від відповідальності.
1.2. Адміністрація залишає за собою право змінювати правила без попередження. Доповнення й зміни правил починають діяти з моменту їхньої публікації.
1.3. На форумі збирається багато різних людей. Тому при суперечках не зашкодить закінчувати свою думку такою фразою "Все вище сказане - моє ІМХО". ІМХО - це imho, In My Humble Opinion, що українською означає "На Мою Скромну Думку". Не нав'язуйте свою думку іншим людям.
1.4. На форумі дозволено й вітається: - Створювати нові теми для обговорення у відповідному розділі. Створюйте теми, якщо Вам є, що сказати. - Піднімати старі теми, якщо в них не повністю розкрите питання, яке Вас цікавить, або у Вас є доповнення. - Підтримка дискусії, обмін досвідом, надання цікавої інформації й т.п.

2. Реєстрація:

Реєстрація на сайті (форумі) відкриває для користувачів, на відміну від гостей, безліч корисних можливостей (таких як використання приватних повідомлень, створення тем у всіх форумах, створення власного підпису, аватару, перегляд прихованих посилань, додавання матеріалів у розділи сайту "Фотоальбом", "Статті" й т.п.) Гості можуть тільки переглядати сайт чи форум. Брати участь в обговореннях мають право тільки зареєстровані користувачі.
2.1. Забороняється реєструвати безглузді нікнейми (наприклад 56y39ge45), також забороняється використовувати в нікнеймі нецензурні слова, адреси WEB сайтів, адреси e-mail і т.п. У якості нікнейму Ви можете використовувати своє справжнє ім'я - це ваше право.
2.2. Забороняється реєстрація під двома й більше ніками і захоплення ніків (реєстрація нікнеймів з метою перешкоджання їх використання іншими).

3. На форумі категорично забороняється:

3.1. Створювати теми, які нещодавно вже обговорювалися на форумі й дублювати теми (розміщувати однакові повідомлення в різних розділах форуму). Користуйтеся пошуком для знаходження відповідей на питання. Якщо схожа тема вже створена кимось іншим, поставте запитання в ній.
3.2. Створювати теми, що містять у назві великі ЛІТЕРИ або прикраси типу "== ---і Моя тема ---і==", "Подивися сюди" або безглуздий набір літер типу "sdfiohjoiesnoi" тощо. Створювати теми з малоінформативною назвою.
3.3. На форумі забороняється писати безглузду або незмістовну інформацію, що не несе значеннєвого навантаження (флуд, або, українською - теревені і порожню балаканину).
3.4. Писати дописи, що мають лише власне ставлення до теми або допису без ширшого обґрунтування (на зразок "Дякую", "+1", "смішно", "не подобається", "проти" і т. ін.)

3.5. Грубі, нецензурні вирази й образи в будь-якій формі - повідомлення, грубі по тону, які містять "наїзди". На форумі категорично не допускаються грубий мат і нецензурні вирази! Винні у порушенні цього правила будуть негайно забанені.
3.6. Використовувати як ім'я або його елементи адреси сайтів, серверів або їхні елементи, а також нецензурні вирази й слова.

3.7. Створювати теми, які містять будь-яку рекламну, анти рекламну або комерційну інформацію, а також посилання на сайти з метою підвищення їхньої відвідуваності. Адміністратори й модератори вправі видаляти як саморекламу, так і банити ІР- адреси особливо наполегливих «рекламістів». Визначають що реклама, а що не реклама модератори й адміністратори на свій розсуд.
3.8. Не допускається відкрите обговорення дій модеpатоpів. Якщо вам щось не подобається в діях модератора - напишіть адміністратору або створіть тему в «Питання до адміністрації форуму».
3.9. Приватна переписка. Для повідомлень, що несуть приватний характер і цікавих тільки відправникові й одержувачеві таких повідомлень, на ФОРУМІ існує система ОП (особистих повідомлень). (Крім спеціальних розділів форуму де дозволений Флуд ).
3.10. Публікувати порнографічні матеріали.
3.11. Створювати теми у розділі "Адміністрація"
4. Рекомендації користувачам:

4.1. При створенні нової теми слідкуйте, щоб поле "Тема" чітко позначало тематику повідомлення. Наприклад, поле "Тема" яке має вигляд "Допоможіть!" або "Питання" вкрай неінформативне. У цьому випадку тему можна назвати більш точно, що допоможе вам знайти максимум учасників, кому б ця тема була цікава.
4.2. Не вітається зайве цитування. Якщо Ви хочете відповісти на велике повідомлення невеликою фразою, не обов'язково при цьому повністю цитувати вихідне повідомлення – виділіть лише найбільш важливу його частину.
4.3. Не вітається без особливої необхідності приводити посилання на інші форуми й інші інформаційні джерела. Так, наприклад, якщо потрібно вказати на декілька абзаців, написаних на іншому сайті, не варто давати посилання "про це написано тут", можна просто привести дані абзаци цитуванням і наприкінці вказати джерело інформації.
4.4. Критика на форумах повинна відповідати конкретним вимогам: мінімум емоцій і максимум фактів.
4.5. Перед тим як задати своє питання, переконайтеся, що воно відповідає тематиці розділу.
4.6. Якщо Ви випадково написали у форум одне й те ж повідомлення два рази, не треба писати на форумі третім повідомленням фраз типу «Вибачите, два рази записалося» або «Щось у мене глючить - видаліть». Модератори й без вашої підказки здогадаються видалити повторення.

5. Модерування.

5.1. За порядком на форумі стежить адміністратор форуму, а також спеціально призначені адміністратором форуму модератори (далі також - адміністрація форуму).

5.2. Модератори відповідають за дотримання встановлених норм поведінки і мають право присікти будь-які спроби порушення вище згаданих правил.

5.3 Адміністрація має право без попередження та пояснення причин:

5.3.1 Видаляти пости і/або топіки;
5.3.2 Редагувати заголовки тем і будь-які пости;
5.3.3 Редагувати/видаляти опити;
5.3.4 Розділяти або об'єднувати топіки;
5.3.5 Закривати теми;
5.3.6 Переносити теми в інші розділи
5.3.7 Примінити будь-які санкції з розділу 4.4
5.3.8 Видаляти аватар та підпис
5.3.9 Корегувати нік

5.4 Зі всіх можливих санкцій за порушення користувачем цих Правил, адміністрація має право вибрати будь-яку на свій розсуд, а саме:
5.4.1 Попередження;
5.4.2 Блокування IP адреси на деякий час;
5.4.3 Блокування IP адреси назавжди.

5.5. Будь-яку вимогу адміністрації форуму потрібно виконувати неухильно, не вступаючи в публічні суперечки (ви завжди маєте можливість написати адміністраторові або модераторові особисте повідомлення або e-mail).

5.6. У ситуації, не обумовленій цими Правилами, адміністрація приймає рішення, спираючись на здоровий глузд, загальноприйняті норми суспільної моралі і власної етики, ціль існування форуму.

5.7. Забороняється публічна критика дій адміністрації

5.7.1 У випадку, якщо ви не згодні з діями адміністрації форуму, не влаштовуйте публічних розбирань. Усі питання можна вирішити через особисте повідомлення або e-mail.
5.7.2 Якщо ви вважаєте, що тема була несправедливо закрита і її варто знов відкрити, зверніться приватно до модератора, який закрив цю тему, вкажіть причину, з якої тему потрібно знову відкрити.
5.7.3 Якщо користувач не згоден з попередженням або діями модераторів, упевнений, що модератор перевищує свої повноваження, він може звернеться до адміністратора (за допомогою особистого повідомлення або e-mail)

Організатори форуму не несуть відповідальності за вірогідність і законність публікованої на форумі інформації. А також за поведінку учасників форуму, хоча прикладуть всі зусилля для дотримання учасниками даних правил.
До порушників правил і рекомендацій будуть вживатися заходи, аж до бану.
Рішення про покарання порушника приймає адміністрація форуму – модератори, адміністратор.
Не забувайте також читати оголошення й дотримуватись Правил.

Дякуємо за увагу!
Ласкаво просимо на наш сайт та форум!
Приємного спілкування!

З повагою, адміністрація сайту.
 
Форум » Кабінет адміністраторів » Адміністрація » Правила сайту
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: