П`ятниця, 29.03.2024, 16:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Головна » 2013 » Лютий » 13 » Огляд четвертого номера
19:50
Огляд четвертого номера

Ну, що ж… Вчора усі любителі журналу від видавництва Deagostini  "Монети та банкноти"  могли задовольнити своє бажання.  Як виявилось, у цьому номері видавець нам пропонує 3 різних монети. Перша це монета Руанди – 1 Франк ( у мене 1985 року.) Досить непогана монета із зображенням стебла проса. Друга це монета Німеччини 1 Пфенніг (у мене 1995 року) На монеті зображена гілка дуба. Третя це монета Папуа – Нова Гвінея 1 Тоє ( у мене 2004 року ). На самій монеті зображений метелик на стеблі. Можна сказати, що усі монети є на тему «природа».

Також у цьому випуску нам пропонують розділювачі для папок. Це такі досить тонкі сторінки, які розділяють сам журнал на розділи, та папку на дві частини.
Ці розділювачі є тільки одні на всю колекцію. ( пізніше потрібно буде перекладати розділи по іншим папкам)

Із цим випуском журналу було:  3 сторінки розділу «монета», 3 сторінки розділу «валюта» та 1 сторінка розділу «поради по колекціонуванню». Багато хто з читачів вже замітив, що в  останньому розділі немає конкретних статей по колекціонуванню, а тільки загальна інформація.

Cам журнал був дуже добре запакований. Поки добрався до розділювачів - відкрив шар плівки, пізніше аналогічно з журналом. Це дуже порадувало.

Звісно, не обійшлось і без конфузів… Хто ще не замітив на головній сторінці журналу є помилка. У назві монети Німеччини зробили опечатку. Це звісно смішно, але , Deagostini, можна і по-серйозніше!

Переглядів: 840 | Додав: Юра | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 3
2 Николай  
0
Стоимость так и осталась 35 грн???

3 Wolf  
0
Ну да.Ну я считаю что для такого журнала вполне хорошая цена=)

1 Wolf  
1
Выпуск класс, розделители супер, монеты супер-пупер)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Меню сайту

Вхід

Реклама
Міні-чат
Пошук
Наше опитування
Ви будете збирати колекцію?
Всього відповідей: 20
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0